ככל שהפיצה מטפסת לה מעלה בסולם המדרג את המאכלים האהובים בישראל, כך החיפוש אחר המשלוש המושלם, נהיה יותר ויותר פנאטי.
אז הנה, הרכבנו לכם רשימה נאה, חמימה וריחנית עם גבינה נמתחת, רוטב עגבניות פיקנטי, בצק אלוהי וכל השאר. אחרי הכל מדובר בטינטרס לאומי.
משלוש מלבן או פיצה אישית, עם גבינה נמסה ונמתחת, בצד דק/עבה/בדיוק במידה הנכונה, עם רוטב עגבניות, תוספות ובכלל האווירה כולה. פיצה היא תענוג אמיתי וסוג של קונצנזוס טעים, חברתי ופשוט. בכל מקום.
קאלדו גורמה פיצה בר, באר שבע
הפיצריה הזו פתוחה רק שנה וחצי, ואולי בגלל זה לא מפחדים שם להתנסות. אחד השוסים של המקום זה רוטב הבסיס של הפיצה: פומדורו רגיל, שמנת והכוכב, גרין בייס, רוטב על בסיס עשבי תיבול. הפיצות הנגיעות בקוטר של 30 ס"מ, מפתיעות ומגוונות, מפיצות אנטי פסטי צמחוניות ועד פיצה עם טופינג של בשר טחון, עוף בקארי ועוד. הבצק, שנפתח מול הלקוח, מוצלח מאוד לא דק מדי. הבעלים, אור זרביב, המגיע מרקע של מסעדות גורמה, מגיש לקהל, המורכב בורובו מסטודנטים גם פיצות עם כמהין וסלק.
תוספות: יש מבחר עצום של תוספות, כיד הדמיון הטובה כולל תשע תוספות בשרים וגם פירות ים.
למיטבי לכת: קאלדו ספיישל, פיצה עם רוטב פומדורו, בייקון, פפרוני, חזה אווז, קצת חלפיניו ורוטב ברביקיו. 49 שקלים.
קאלדו גורמה פיצה בר, מצדה 47 באר שבע, 08-8668006.