לא מעט פעמים, לקוחות שאלו אותנו "איך חשבתם על קונספט כל כך טעים?!" או "מאיפה זה התחיל?" או "מי הגאון שהמציא אתכם?!" אז החלטנו לנצל הבמה ולספר לכם הכל על איך התחלנו.
אי שם, בשנת 2011, שף צעיר בשם אור זרביב היה שותף בפיצריה בלהבים. תוך כדי העבודה וההיכרות עם הפיצה, החליט שפיצה היא יותר מ"סתם" אוכל מהיר, וצריכה לקבל את הכבוד הראוי לה ולקבל הגדרה חדשה כאוכל גורמה. מהרגע שהרעיון עלה במוחו, הוא התחיל לחשוב ולעשות נסיונות, היה לו ברור שצריך יותר מרק רוטב עגבניות, וטעם ומרקם של בצק שלא ישאיר מקום לטעויות. השלב הבא היה להתחיל לעשות ניסויים ושילובים. איזה טעמים מתחברים? איזה תוספות ביחד יהיו הכי טעימות?
לאחר כמה חודשים של עבודה קשה,
Caldo gourmet pizza נפתחה בדרך מצדה. מקורו של השם Caldo אם שאלתם את עצמכם, הוא "חם" באיטלקית.
התחלנו עם 7 שולחנות בצבעי אדום לבן, שתי זולות, ברז בירה מהחבית, ותפריט שמכיל 25 פיצות שכמותן עוד לא נראו בארץ, בינהן הCaldo Special האהובה. אפשר לצאת לדרך.
ממסעדה קטנה, שמופעלת על ידי איש צוות אחד שלוקח הזמנות, מכין פיצות, מגיש אותן ויוצא למשלוחים, התפתחנו וגדלנו. עברנו שינויים ושיפוצים, מיתוג מחדש והוספנו עשרות סוגים של פיצות, והיד עוד נטויה!
בחודש הבא נחגוג 6 שנים להצלחה, ולא היינו יכולים לעשות את זה בלעדיכם – הלקוחות שלנו, שממשיכים לבוא, שמזמינים משלוחים, ששולחים הודעות עם ביקורות בונות והצעות, ומעל הכל מוכחים שאנחנו לא עוד עסק או מסעדה, אנחנו קודם כל משפחה.
בחודש הבא, הבייבי שלנו – Caldo art pizza bar יחגוג 6 שנים של הצלחה, ואנחנו מאחלים לעצמינו עוד שנים רבות של עשייה ויצירה טעימה.